Complex Sydney 2000

Povestea noastră

Povestea Complexului Olimpic „Sydney 2000” începe odată cu încheierea Jocurilor Olimpice de la Sydney. În cadrul acestei competiții, sportivii români au obținut rezultate excepționale, iar acest complex a fost construit de către statul român ca recompensă pentru eforturile acestora, pentru că au reprezentat România cu mândrie peste hotare.

Pornind din anul 2000 de la forma de complex de recreere și intrând sub patrimoniul Comitetului Olimpic și Sportiv Român, baza sportivă de la Izvorani a înregistrat o evoluție fantastică, ridicându-se astăzi la standarde internaționale. Astfel, acest complex este capabil să ofere toate condițiile necesare pentru o bună desfășurare a antrenamentelor de înaltă performanță, acoperind cerințele și nevoile pentru aproximativ toate ramurile sportive.

Baza sportivă este dedicată, în primul rând, pregătirii loturilor naționale și olimpice, dar și a echipelor de club, atât din țară, cât și din străinătate. Totuși, conceptul pe baza căruia s-a clădit acest proiect acoperă și nevoia existențelor unor săli de conferință, a unor restaurante, a unor spații de cazare. Toate acestea pot reprezenta atracții pentru orice firmă sau organizație ce își dorește să își desfășoare activitățile în cadrul Centrului Olimpic.

Amplasament

Complexul Olimpic „Sydney 2000” este amplasat la 33 km Nord de București, pe malul lacului Snagov, în satul Izvorani.

Bazin Olimpic natație cu lungime de 50 m

Temperatura apei 25 – 27 grade C

Vestiare cu duș, dulapuri, tribune

Ce oferă Complexul Olimpic "Sydney 2000"

Bazin olimpic Bazinul olimpic proiectat să îndeplinească standardele internaționale.
Bazin olimpic Bazinul olimpic se bucură de toate dotările: 6 vestiare, saună, sală de protocol, tribune de 240 de locuri cu o posibilitate de extindere până la 550 m.
Hotel Hotelul Sydeny oferă 54 de locuri de cazare, restaurant cu terasă cu o capacitate de 180 locuri, piscină descoperită de 550 mc și jacuzzi.
Hotel Hotelul Olimpic oferă 90 locuri de cazare, restaurant de 150 lcouri și o sală de conferințe de 150 locuri.
Cameră hotel Camere de hotel moderne, cu toate dotările necesare și foarte cochete.
Restaurant Restaurantul stă la dispoziția tuturor sportivilor și clienților complexului sportiv cu preparate sănătoase și gustoase.
Sală de forță Sală de forță ce stă la dispoziția sportivilor pentru un antrenament calitativ în cele mai bune condiții.
Sală de forță Sală de forță dotată cu cele mai bune echipamente pentru un antrenament de performanță desfășurat în condiții de siguranță.
Sală de gimnastică Sală de gimnastică dotată cu cele mai bune echipamente pentru un atrenament calitativ și sigur.
Sala polivalentă Sala polivalentă dispune de o capacitate de 122 locuri în tribune, 2 săli de forțp, 10 vestiare, mese de tenis de masă și saună.
Saună Complexul dispune de saune pentru ca sportivii să se poată relaxa în urma eforturilor depuse în cadrul antrenamentelor și competițiilor.
Teren de fotbal Teren omologat (fotbal/rugby) cu suprafață sintetică pe care sportivii clubului să își desfășoare activitatea în fața unei tribune cu 185 locuri.
Stadion de fotbal Mereu la dispoziția sportivilor noștri, stadionul din incinta clubului este dotat cu o pistă de atletism cu suprafață sintetică cu 6 culoare.
Nocturnă Pentru activiăți sportive și antrenamente prelungite, clubul oferă o nocturnă cu o capacitate de iluminare foarte ridicată.
Teren de tenis Două terenuri de tenis cu suprafață sintetică ce întâmpină toate cerințele de calitate din tenis și oferă spațiul necesar unui antrenament de performanță.
Vilă de protocol Dotată cu 6 locuri de cazare, cu un living cu o capacitate de 24 de persoane, terasă și bar pentru 30 de persoane, debarcader și o șalupă pentru 8 persoane.

Ești interesat să lucrezi cu noi?

Unde ne găsiți

Situat pe DN 1, la km. 33, din comuna Ciolpani, dreapta, 3 km. Centrul Olimpic "Sydney 2000" se afla amplasat chiar pe malul lacului si in imediata vecinatate a padurii Snagov.