Noutăți

C.S.Performer - Membru fondator al Ligii Performanței în Natație

Clubul Sportiv Performer s-a implicat activ în dezvoltarea înotului din România, prin crearea cadrului competițional necesar creșterii calitații rezultatelor sportive ale înotatorilor, precum și reducerea ratei de abandon.

Astfel, C.S.Performer se numără printre membrii fondatori ai Ligii Performanței în Natație, o asociație nou înființată, ce își propune să organizeze competiții naționale la cele mai înalte standarde, pentru ca toți participanții să aibă o experiență frumoasă, antrenantă, cu probele selectate de profesioniși care să respecte procedurile internaționale și, cel mai important lucru, să fie adaptate segmentelor de vârstă ale concurenților.

Ne dorim să îi sprijinim pe toți cei care practică înotul de performanță cu o organizare și o echipă profesionistă, cu un arbitraj și cronometraj la cele mai înalte standarde, cu vizualizarea rezultatelor în timp real. Ne propunem să atragem sponsori locali și naționali pentru ca premiile oferite câștigătorilor noștri să fie constistente, să stimuleze apetitul pentru o nouă participare și să răsplătească eforturile tuturor.

Ne propunem să promovăm concursurile și atleții noștri și în media, pentru ca oamenii să cunoască copiii și tinerii frumoși din România care își dedică timpul, depun eforturi foarte mari și au curajul și determinarea să muncească pentru visul lor. Dar mai ales, să aratăm că tinerii iubesc sportul, iubesc înotul și sunt o valoare a întregii țări de care ar trebui să fim mândrii și pe care ar trebui să îi susținem întotdeauna.

Publicat în 7 decembrie 2018

Alte noutăți

Ești interesat să lucrezi cu noi?

Unde ne găsiți

Sediul nostru social este situat în Corbeanca, Str. Hipodromului nr.32E, Județul Ilfov