Secția de înot

Clubul Sportiv PERFORMER deschide porţile celor interesați să practice înotul, pentru multiplele sale valențe sanogenetice. Promovăm sportul în general, înotul în special, pentru funcțiile sale formative și compensatorii. Misiunea declarată a CS PERFORMER este însă orientarea sportivilor cu reale calități psiho-fizice spre înalta performanță.

La inițiere se predau procedeele tehnice de înot, start sau întoarcere și se exersează recreațional-ludic diverse forme de mișcare acvatică.

La performanță se urmărește valorificarea potențialului somato-funcțional al sportivilor noștri. Pe lângă antrenamentele specifice în apă, lecțiile includ pregătire fizică pe uscat, masaj în zilele de concurs, cantonamente centralizate, ședințe de psihoterapie individualizată și prezentări teoretice. Acestea din urmă susțin abordarea tactică a competițiilor. Rezultatele din antrenamente sunt prezentate părinţilor. Împreună analizăm posibilitățile de progres, împreună căutăm soluții de armonizare a programului zilnic al sportivilor noștri.

Complementar, programele terapeutice reprezintă o altă sferă de activitate a CS PERFORMER. În acest cadru, persoanele cu cerinţe educative speciale practică sportul incluziv, construit pe relaţii empatice, afectiv-emoţionale.

Ești interesat să lucrezi cu noi?

Unde ne găsiți

Sediul nostru social este situat în Corbeanca, Str. Hipodromului nr.32E, Județul Ilfov